SERVICII DE COLECTARE

Colectarea responsabilă
a deșeurilor

O alegere verde și sustenabilă

Descoperă serviciul nostru de colectare a deșeurilor, care se adresează companiilor din diverse domenii: retail, spații comerciale, logistice, producție, hoteluri, restaurante, și organizatori de evenimente. Colectăm la nivel național, asigurând preluarea direct la punctele noastre de lucru sau prin ridicare de la clienți. Indiferent de forma sau starea lor - compactate sau în vrac, solide sau lichide - ne ocupăm de gestionarea responsabilă a deșeurilor.

Soluții avansate de colectare deșeuri pentru business-uri

Indiferent de forma sau starea lor, fie compactate sau în vrac, solide sau lichide, abordăm fiecare aspect al colectării deșeurilor cu o perspectivă responsabilă și ecologică. Misiunea noastră este de a contribui la protejarea mediului înconjurător și de a facilita o abordare suastenabilă în gestionarea resurselor, astfel încât să oferim un viitor verde și prosper pentru generațiile viitoare.

TIPURI DE DEȘEURI

Colectăm
deșeuri
diferite

Deșeuri
din ambalaje
Deșeuri
industriale
Deșeuri
periculoase
Deșeuri de origine
animală & non-animală
(SNCU)
Deșeuri
biodegradabile
Deșeuri electrice
și electronice
ÎN CIFRE

Rezultatele
noastre

Echipa noastră de specialiști în
fruntea schimbării
422+
Clienți satisfăcuți și
rezultate minunate
1000+
Ani de experiență în slujba
clienților
10+
Colaborarea noastră începe aici!

Gestionarea responsabilă a deșeurilor este un efort colectiv. Contactează-ne și vom dezvolta o soluție sustenabilă pentru colectarea și reciclarea deșeurilor afacerii tale

Contactează-ne
Kaufland
Carrefour
CocaCola
Dedeman
Penny
MegaMall
Profi
BricoDepot