SERVICII DE RECICLARE

Transformăm
deșeul într-o
resursă prețioasă

Impreună spre un viitor verde

Echipa noastră dedicată de la punctul nostru de lucru din Municipiul Făgăraș, județul Brașov, este hotărâtă să contribuie la atingerea obiectivelor de mediu prin oferirea serviciilor noastre de reciclare pentru deseurile de ambalaje din plastic. Avem o viziune clară: un viitor verde și sustenabil, în care plasticul devine o resursă valoroasă.

Impact pozitiv asupra mediului

Angajamentul nostru față de mediu nu se oprește aici. Suntem dedicați inovației continue și găsirii de noi modalități de a valorifica ambalajul reciclat, astfel încât să avem un impact pozitiv mai mare asupra mediului. Prin serviciile noastre de reciclare, dăm o nouă viață plasticului, transformându-l din deșeu într-o resursă prețioasă. Suntem entuziasmați să colaborăm cu companiile și comunitățile pentru a construi împreună un viitor mai curat și mai sustenabil.

CALEA CĂTRE RECICLARE

Operațiuni în procesul de
reciclare

Sortare
Deșeurile de plastic se introduc într-un shredder special care le mărunțește la o dimensiune specifică, urmând a intră pe linia automată de sortare, care va separă pe culori și pe tipuri deșeurile din plastic cu ajutorul stației de sortare și a separatoarelor optice.
Pregătirea
pentru reciclare
Este operațiunea ce apare odată finalizat procesul de sortare al deșeurilor de polietilenă de joasă și înalta densitate, și presupune mărunțirea și eliminarea impurităților și contaminării deșeurilor prin operațiunile de tocare, spălare și uscare.
Extrudarea
Deșeurile măcinate și spălate intră automat în extrudere, care le transformă, prin topire, în pastă și pelleti (granule).
Realizarea
produsului finit
Produsele obținute sunt folosite în industria alimentară sub formă de ambalaje. Înlocuirea ambalajelor tradiționale cu ambalaje reciclate contribuie la o schimbare pozitivă în industria alimentară, reducând cantitatea de deșeuri și având un impact mai mic asupra mediului.
Linia de reciclare mase plastice (poliolefine) prin producerea de folie/saci menajeri este formata din urmatoarele utilaje
  • instalație de concasare/spălare și uscare deșeuri mase plastice formată din conveior cu detector de metale, echipament de mărunțire, spălare în mai multe etape, uscare centrifugală plus coloane de uscare și dispozitiv de umplere big bags - 500 kg/h
  • instalație de granulare deșeuri mase plastice formată din conveior, dezaglomerator de fulgi, extruder, granulator, răcitor granule, uscător centrufigal și dispozitiv de umplere big bags - 500 kg/h
  • instalație de producere folie/saci menajeri - 150 kg/h
  • instalație de producere folie agricultură - 150 kg/h
  • instalație de producere folie stretch - 130 kg/h
Linia de reciclare
PET/PET G
  • echipament măcinare PET - Weima WLK, capacitate - 1500 kg/ora
  • bazin de spălare și sortate PET
RECICLARE INTELIGENTĂ

Tehnologie
avansată în
reciclare

LINIE SEMIAUTOMATĂ DE REPARAȚII PALEȚI
LINIA DE RECICLARE PRIN GRANULARE
LINIA DE RECICLARE CARTON ȘI HÂRTIE
ÎN CIFRE

Rezultatele
noastre

Echipa noastră de specialiști în
fruntea schimbării
422+
Clienți satisfăcuți și
rezultate minunate
1000+
Ani de experiență în slujba
clienților
10+
Colaborarea noastră începe aici!

Gestionarea responsabilă a deșeurilor este un efort colectiv. Contactează-ne și vom dezvolta o soluție sustenabilă pentru colectarea și reciclarea deșeurilor afacerii tale

Contactează-ne
Kaufland
Carrefour
CocaCola
Dedeman
Penny
MegaMall
Profi
BricoDepot