FLOTĂ AUTO

Viitor mai
verde

Pionier în industria Waste Management

Cu mândrie și responsabilitate, Green Pack își transformă flota auto prin adăugarea a patru mașini electrice RENAULT, consolidându-și angajamentul față de o colectare a deșeurilor sustenabilă. Această inițiativă de excepție consolidează poziția Green Pack în calitate de pionier în industria waste management, marcând începutul unei noi ere în reducerea amprentei de carbon în timpul proceselor de colectare.

Inovarea ecologică

Această direcție îndrăzneață subliniază viziunea noastră de a fi lideri în inovarea ecologică, demonstrând că putem face mai mult decât să gestionăm deșeurile – putem transforma modul în care o facem pentru binele mediului și al comunității. Prin adoptarea mașinilor electrice, nu numai că ne aliniem obiectivelor noastre de sustenabilitate, ci oferim și un exemplu concret altor companii din domeniul nostru. Cu Green Pack, fiecare colectare devine o oportunitate de a construi un mediu mai curat și mai sănătos pentru generațiile viitoare.

Despre noi

”Ne consolidăm poziția în economia circulară
și în lupta împotriva schimbărilor climatice”

Cristian Lazăr | CEO & Founder Green Pack

“Evoluția favorabilă a comportamentului de consum și, implicit a economiei, și a interesului față de sustenabilitate și mediul înconjurător se reflectă și asupra modului în care companiile de waste management își gestionează resursele. Inițiativa Green Ambalaje pentru T2 2022, de a achiziționa mașini electrice pentru colectarea deșeurilor, reprezintă o consolidare a poziției noastre legate de economia circulară, a unui viitor sănătos și a protejării mediului înconjurător”.

GALERIE FOTO

Parc
auto

ÎN CIFRE

Rezultatele
noastre

Echipa noastră de specialiști în
fruntea schimbării
422+
Clienți satisfăcuți și
rezultate minunate
1000+
Ani de experiență în slujba
clienților
10+
Colaborarea noastră începe aici!

Gestionarea responsabilă a deșeurilor este un efort colectiv. Contactează-ne și vom dezvolta o soluție sustenabilă pentru colectarea și reciclarea deșeurilor afacerii tale

Contactează-ne
Kaufland
Carrefour
CocaCola
Dedeman
Penny
MegaMall
Profi
BricoDepot