DISTRUGERE PROFESIONALĂ

Servicii avansate
de distrugere
controlată

Soluții de distrugere pentru industria modernă

Cu un accent puternic pe protecția mediului, misiunea noastră este de a contribui la un viitor mai verde și mai sustenabil. Prin intermediul procesului nostru de distrugere controlată, asigurăm că ambalajele de plastic, sticlă, carton și alte materiale sunt reciclate în mod responsabil, reducând astfel impactul asupra mediului. Permiteți-ne să vă ajutăm să faceți diferența în lumea producției industriale, prin servicii de distrugere controlată a produselor cu recuperarea materialelor reciclate!"

SECURITATEA DATELOR

Confidențialitate
Asigurată prin
Distrugere

01
Fie că e vorba de distrugere produse neconforme, expirate, confiscate, fie case dorește a se face distrugere pe platforma clientului sau în incintele proprii ale Green Pack, oferim cele mai sigure și transparente soluții de distrugere controlată.
02
După distrugere materialele rezultate (ambalaje plastic, sticlă, carton etc.) pot fi trimise spre reciclare iar conținutul ambalajelor poate ajunge, la solicitare, chiar și la incinerare într-un process controlat desfășurat pe o durata de 24 de ore.
03
Dupa distrugere Green Pack emite certificate de distrugere insotite de un material audio/video ce dovedeste prestarea completa a serviciilor.
ÎN CIFRE

Rezultatele
noastre

Echipa noastră de specialiști în
fruntea schimbării
422+
Clienți satisfăcuți și
rezultate minunate
1000+
Ani de experiență în slujba
clienților
10+
Colaborarea noastră începe aici!

Gestionarea responsabilă a deșeurilor este un efort colectiv. Contactează-ne și vom dezvolta o soluție sustenabilă pentru colectarea și reciclarea deșeurilor afacerii tale

Contactează-ne
Kaufland
Carrefour
CocaCola
Dedeman
Penny
MegaMall
Profi
BricoDepot