POVESTEA NOASTRĂ

O companie în serviciul generațiilor viitoare

Pioneri ai economiei circulare

Green Pack este o companie românească vizionară, specializată în managementul avansat al deșeurilor. Ne propunem să conducem transformarea spre o societate circulară și sustenabilă. Cu tehnologii inovatoare și echipa dedicată, aducem schimbări pozitive, protejând mediul și construind un viitor verde și prosper. Green Pack să fie sinonim cu sustenabilitatea și responsabilitatea față de mediul înconjurător, pentru că fiecare acțiune mică sau mare a noastră să contribuie la un viitor mai verde, prosper și armonios pentru toată lumea

Lideri în Managementul inteligent al deșeurilor

Că lideri în domeniul gestionării inteligente a deșeurilor, suntem recunoscuți pentru inovație, creativitate și soluții sustenabile. Suntem mândri de parteneriatele noastre strategice cu industria, guvernul și comunitățile locale, prin care modelăm o lume în care fiecare acțiune contează pentru un mediu curat și o economie prosperă. Ne propunem să creăm o lume în care niciun material valoros să nu fie risipit, ci reintrodus în circuitul economic, stimulând astfel dezvoltarea durabilă a societății.

ÎN CIFRE

Rezultatele noastre

Echipa noastră de specialiști
422+
Clienți satisfăcuți
1000+
Ani de experiență
10+
MISIUNEA NOASTRĂ

Creăm un "mâine" mai prietenos cu mediul

La inima filozofiei noastre stă dorința de a fi prietenoși cu mediul înconjurător și de a promova ierarhia valorificării deseurilor. Ne dorim să devenim un exemplu pentru industrie și să deschidem calea către un viitor mai ecologic și mai prosper. Vrem să inspirăm și să educăm, să mobilizăm comunitățile și companiile să acționeze responsabil și să se alăture misiunii noastre. Cu tehnologii avansate și inovatoare, ne propunem să optimizăm procesele de gestionare a deșeurilor, încurajând astfel o reducere semnificativă a impactului asupra mediului. Fiecare parteneriat cu Green Pack aduce o contribuție valoroasă în construirea unui viitor mai curat, mai verde și mai prosper pentru generațiile următoare.

VALORIILE NOASTRE

Construim Un Lanț Durabil

Valorile Green Pack sunt temelia angajamentului nostru față de un viitor sustenabil și echilibrat. Cu un angajament profund față de mediul înconjurător și comunitățile pe care le deservim, ne dedicăm să îndeplinim și să depășim cele mai înalte standarde din industrie, pentru că credem că fiecare gest contează în protejarea planetei. Abordare noastră integrată și responsabilă în gestionarea fiecărui tip de deșeu, contribuie la economia circulară și la crearea unui ciclu virtuos al resurselor.

Responsabilitate

Ne asumăm responsabilitatea de a acționa cu integritate și transparență în fiecare etapă a procesului nostru de gestionare a deșeurilor. Responsabilitatea noastră merge dincolo de simplele cuvinte, devenind un angajament concret în construirea unui viitor mai curat și mai echitabil pentru generațiile viitoare.

Transparență

Ne angajăm să fim deschiși și sinceri în toate interacțiunile noastre cu clienții, partenerii și comunitățile. Suntem dedicați să oferim informații clare și detaliate despre procesele noastre de gestionare a deșeurilor, politica noastră de sustenabilitate și impactul asupra mediului.

Inovație

În fiecare zi, inovăm și căutăm soluții inteligente care să contribuie la construirea unei lumi mai curate și mai prietenoase cu mediul, demonstrând astfel angajamentul nostru pentru un viitor mai strălucit și mai sustenabil.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea nu este doar un obiectiv, ci o viziune și un angajament profund de a construi un viitor în care natura și oamenii să trăiască în armonie și prosperitate.

PREMII & RECUNOAȘTERI

Cu fiecare premiu, ne întărim angajamentul

Fiecare premiu este o confirmare că suntem pe drumul cel bun și ne întărește hotărârea de a continua să fim lideri în domeniul gestionării inteligente a deșeurilor, aducând astfel o schimbare pozitivă și semnificativă în lumea înconjurătoare. Aceste recunoașteri reprezintă o validare a eforturilor noastre constante de a contribui la protejarea mediului și de a promova o abordare sustenabilă în gestionarea deșeurilor.

AUTORIZAȚII ȘI LICENȚE

Operăm în conformitate cu legislația

Toate punctele noastre de lucru sunt complet autorizate, iar deținem toate licențele necesare pentru transportul și comercializarea deșeurilor. Fiecare autorizație și licență reflectă eforturile noastre constante de a respecta cerințele legale și de a opera în conformitate cu cele mai înalte standarde de mediu și siguranță.

Vă invităm să accesați linkurile de mai jos pentru a vizualiza toate autorizatiile punctelor de lucru precum si licentele de transport si comercializare deseuri: